stukadoorsbedrijf van rooij logo website os

Stukadoren is vakwerk!

Stukadoorsbedrijf Van Rooij is een ervaren familiebedrijf, al 45 jaar. In al die jaren hebben we veel voorbij zien komen. Nieuwe stuctechnieken, andere toepassingen en verschillende stijlen. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Een ding is altijd hetzelfde gebleven, onze manier van werken. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent én blijft. En daar zijn we best trots op! 

We stukadoren zowel voor bedrijven als particulieren in de omgeving van Eindhoven en Helmond. Iedereen kan bij ons terecht, voor grote en kleine projecten, vanaf een paar vierkante meter. Alleen de wanden van uw douche of toilet stukadoren? Ook daar stropen we onze mouwen graag voor op!

Stukadoren kan op verschillende manieren. De manier van stukadoren is voor elke toepassing anders. Bij Stukadoorsbedrijf Van Rooij kunt u terecht voor alle soorten stucwerk en wandafwerkingen; van schuurwerk en sierpleister tot glad pleisterwerk en dunpleister, ongeacht uw smaak of stijl.

Wij komen graag bij u langs om te bekijken welke soort stucwerk het beste past bij uw type woning of bedrijfsruimte.

Stukadoorsbedrijf Van Rooij houdt van netjes werken. We plakken deurposten, kozijnen en sanitair af, de keuken dekken we af met plastic en de vloer wordt beschermd met stucloper. Om goed te stukadoren, is het prettig als u de werkruimte zoveel mogelijk leegmaakt zodat onze stukadoor zo efficiënt mogelijk kan werken. Uiteraard laten we de ruimte weer netjes achter.

Stukadoorsbedrijf van Rooij V.O.F.
Aalsterweg 259 G
5644 RC Eindhoven

T 06 - 51 90 01 01 (Ad van Rooij)
T 06 - 51 77 66 38 (Marc van Rooij)
info@stukadoorsbedrijfvanrooij.nl

KvK nr. 17153522
BTW nr. NL 8193.74.337.B01
NL14 INGB 0657 8484 33