stukadoorsbedrijf van rooij logo website os

baarn artikel

Wilt u uw huis of bedrijfsruimte (of een deel ervan) laten stuken? Dan kiest u voor een kwalitatieve wand- of plafondafwerking.

Bij stuken wordt een laag pleister aangebracht, een mengsel van gips of cement met water. Er zijn verschillende soorten stucwerk. Afhankelijk van uw wensen heeft u de keuze uit glad stucwerk (glad pleisterwerk) dat klaar is om te sauzen of, stucwerk met een structuur (sierpleister) en gemengd op kleur.


 

 

someren artikel

Beton Cire is duurzaam en heeft een chique uitstraling, het is leverbaar in 68 kleuren. De laatste jaren is de vraag gestegen door de prachtige Mediterrane uitstraling en de decoratieve toepassingen.

De vochtwerende en hygiënische eigenschappen maken Beton Cire speciaal geschikt voor vochtige ruimtes als badkamer en toilet en in de keuken als aanrechtblad.

 

 

 

bungalow helmond lichtkoepel artikel

Renovatieproject

De gehele bungalow is voorzien van glad pleisterwerk. Gladde muren en mooi stucwerk maken de ruimte lichter en ruimtelijker en laten wanden en plafonds weer jarenlang stralen.

Glad pleisterwerk is een vorm van strak en glad stucwerk dat vaak wordt gebruikt voor wanden en plafonds in woon- of slaapkamers. Zodra glad pleisterwerk droog is, wordt het gesausd om de egale uitstraling te verkrijgen. Glad pleisterwerk is zeer onderhoudsvriendelijk en leverbaar in verschillende (zachte) kleuren voor binnen en buiten.  

  

villa geldrop artikel 1

Glad Pleisterwerk en sierlijsten villa - renovatieproject

De binnenmuren van deze villa zijn gestuukt met glad pleisterwerk. Het plafond in woonkamer en keuken is voorzien van sierlijsten. Voor de buitenmuren van deze woning is gekozen voor een speciale buitenmortel van SLP. 

Diverse kamers zijn afgewerkt met platte plinten. Ambachtelijke lijsten van gips geven uw plafond een prachtige authentieke uitstraling. Lijsten zijn het beste te combineren met glad pleisterwerk.

 

bedrijfsbus artikel 1Stukadoorsbedrijf Van Rooij houdt van netjes werken. We plakken deurposten, kozijnen en sanitair af, de keuken dekken we af met plastic en de vloer wordt beschermd met stucloper.

Om goed te stukadoren, is het prettig als u de werkruimte zoveel mogelijk leegmaakt zodat onze stukadoor zo efficiënt mogelijk kan werken. Uiteraard laten we de ruimte weer netjes achter. Gips kan zowel machinaal als handmatig worden aangebracht.

 

 

 

­