stukadoorsbedrijf van rooij logo website os

Decoratief, sfeervol en duurzaam stucwerk

beton cire toilet stukadoorsbedrijf van rooijBeton Cire is prachtwerk, maar stuken met Beton Cire is niet voor elke stukadoor weggelegd. Als specialist in stucwerk van Beton Cire weten wij precies hoe dit decoratieve en duurzame stucwerk aangebracht moet worden. We zijn er zelfs speciaal voor op cursus geweest!

Beton Cire is duurzaam en heeft een chique uitstraling, het is leverbaar in 68 kleuren. De laatste jaren is de vraag gestegen door de prachtige Mediterrane uitstraling en de decoratieve toepassingen. De vochtwerende en hygiënische eigenschappen maken Beton Cire speciaal geschikt voor vochtige ruimtes als badkamer en toilet en in de keuken als aanrechtblad.

Beton Cire is ook prima toe te passen op vloeren (als alternatief voor tegels), meubels, openhaarden en zelfs het terras. Voor de Grieken en Romeinen was beton de basis voor bruggen en aquaducten. Het moderne Beton Cire is hiervan afgeleid.

Beton Cire onderhoudsvrij

De stuc (oorspronkelijk afgewerkt met was, de Cire) wordt geïmpregneerd en 2 keer gecoated zodat het stucwerk goed wordt beschermd en onderhoudsvrij is. Schoonmaken is eenvoudig. U neemt de wanden makkelijk af omdat u geen last meer heeft van vervelende voegen. Onze Beton Cire komt oorspronkelijk uit Frankrijk en wordt daar alleen verkocht aan professionals. Beton Cire is stucwerk van hoge kwaliteit wat betreft verwerking, sterkte en duurzaamheid.

Naast Beton Cire adviseren wij graag over Tadelakt, een authentiek type stucwerk met soortgelijke eigenschappen. Tadelakt (Berbers voor “masseren” of “inwrijven”) komt oorspronkelijk uit Marokko en heeft een warme marmerachtige uitstraling. Het geeft een rustgevende sfeer zoals in de Oosterse hammams.

Beton Cire badkamer

beton cire douche stukadoorsbedrijf van rooijTegeltjes in de badkamer beu? Beton Cire is ideaal voor badkamers. Tegeltjes en voegen schoonmaken behoort tot het verleden, want gladde badkamermuren van Beton Cire neemt u gemakkelijk af met een doekje. Eenvoudig én hygiënisch want Beton Cire is waterafstotend en schimmelwerend.

Beton Cire in de badkamer geeft een rustieke uitstraling en past bij elke sfeer, of u nu van modern of klassiek houdt. Omdat het in veel verschillende kleuren leverbaar is, zit er altijd wel een kleur bij die past bij uw smaak. Beton Cire voor de badkamer kan aangebracht worden op badkamermuren, badkamervloeren of douchecabines. Onze stukadoors hebben veel ervaring met het aanbrengen van Beton Cire in de badkamer, vaak is het niet eens nodig om eerst tegels te verwijderen. 

Beton Cire keuken

Uw keuken weer als nieuw! Beton Cire in de keuken wordt steeds populairder. Vuil en vet krijgen geen kans dus het is ideaal voor aanrechtbladen, of achterwanden. Ook een kookeiland krijgt een stijlvolle nieuwe look zodat u nog jaren geniet van uw “nieuwe keuken.”

Stukadoorsbedrijf van Rooij V.O.F.
Aalsterweg 259 G
5644 RC Eindhoven

T 06 - 51 90 01 01 (Ad van Rooij)
T 06 - 51 77 66 38 (Marc van Rooij)
info@stukadoorsbedrijfvanrooij.nl

KvK nr. 17153522
BTW nr. NL 8193.74.337.B01
NL14 INGB 0657 8484 33